<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: Vill du bli utsatt för ett bloggdrev?</title>
	<atom:link href="http://theblackjacker.se/vill-du-bli-utsatt-for-ett-bloggdrev/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://theblackjacker.se/vill-du-bli-utsatt-for-ett-bloggdrev/</link>
	<description>En lite coolare it-blogg</description>
	<lastBuildDate>Tue, 08 May 2012 05:37:38 +0000</lastBuildDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.9.1</generator>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
		<item>
		<title>By: The Blackjacker</title>
		<link>http://theblackjacker.se/vill-du-bli-utsatt-for-ett-bloggdrev/comment-page-1/#comment-30441</link>
		<dc:creator>The Blackjacker</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 23 Sep 2009 00:32:01 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://theblackjacker.se/?p=1129#comment-30441</guid>
		<description>Jo men att någon äger domäner eller köper utgående domäner i sökmotoroptimeringssyfte är ju varken särskilt ovanligt eller kontroversiellt. 

Domänerna, om man snapbackar dessa, kommer ju i långa listor och personligen visste jag själv inte vem den här bloggaren var så jag tror inte han gjorde det heller utan domännamnet hade sannolikt bra pagerank och inlänkar vilket gjorde den värdefull och kostade förmodligen en hygglig slant.

Folk verkar ju fått för sig att det var personligt riktat mot den här bloggaren och det är lite olyckligt om folk generellt agerar genom att direkt gå till anfall genom sina bloggar istället för att tänka till en sekund och åtminstone skicka ett mail och förklara läget.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Jo men att någon äger domäner eller köper utgående domäner i sökmotoroptimeringssyfte är ju varken särskilt ovanligt eller kontroversiellt. </p>
<p>Domänerna, om man snapbackar dessa, kommer ju i långa listor och personligen visste jag själv inte vem den här bloggaren var så jag tror inte han gjorde det heller utan domännamnet hade sannolikt bra pagerank och inlänkar vilket gjorde den värdefull och kostade förmodligen en hygglig slant.</p>
<p>Folk verkar ju fått för sig att det var personligt riktat mot den här bloggaren och det är lite olyckligt om folk generellt agerar genom att direkt gå till anfall genom sina bloggar istället för att tänka till en sekund och åtminstone skicka ett mail och förklara läget.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Jansen</title>
		<link>http://theblackjacker.se/vill-du-bli-utsatt-for-ett-bloggdrev/comment-page-1/#comment-30436</link>
		<dc:creator>Jansen</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 22 Sep 2009 23:16:21 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://theblackjacker.se/?p=1129#comment-30436</guid>
		<description>Ett snedsteg?
Det verkar finnas ett antal liknande gamla domäner som ägs av denna mannen:
Kolla innehåller nu och kolla web.archive.org
hsfr.se
eu2004.se
fief.se
iir.se
brasemb.se
chileemb.se
izon.se
rsos.se
zudd.se
openstep.se
bombus.se
swetreegenomics.se

 Blir så trött på detta hedersomnämnande ...</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Ett snedsteg?<br />
Det verkar finnas ett antal liknande gamla domäner som ägs av denna mannen:<br />
Kolla innehåller nu och kolla web.archive.org<br />
hsfr.se<br />
eu2004.se<br />
fief.se<br />
iir.se<br />
brasemb.se<br />
chileemb.se<br />
izon.se<br />
rsos.se<br />
zudd.se<br />
openstep.se<br />
bombus.se<br />
swetreegenomics.se</p>
<p> Blir så trött på detta hedersomnämnande &#8230;</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

